Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Virtual Machine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam windows vista home premium i jak instaluje virtual machine jest napisane ze na tym systemie operacyjnym nie dziala czemu tak jest ? Może ma ktoś linka do virtual machine pc na Viste Home Premium ? ;(] proszę o fast odp.

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Opublikowano

hmm format nic nie da ;) a zmiana windowsa ? po co ;D Vista <3 ten program jest z 2007 a Vista trochę młodsza i dlatego ;/

@edit

znalazłem temat na forum ten Wirtual PC sie nada ? http://www.microsoft.com/poland/technet/article/art0180.mspx

eh to jest tylko na win 7 kurwa mać pomóżcie mi szukać ;(

@edit znajduje tylko angielskie poradniki :/

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Opublikowano

Tam jest napisane :

Virtual PC nie był w stanie zarejestrować tego pliku konfiguracyjnego maszyny wirtualnej

Sprawdź, czy plik konfiguracyjny jest ważny Microsoft wirtualny konfiguracji maszyny

Co zmienia postać rzeczy.

I. Spróbuj uruchomić jako administrator

Aha czy dodawałeś wcześniej jakiś oms do Microsoft Virtual Machine?

Opublikowano

Tam jest napisane :

Virtual PC nie był w stanie zarejestrować tego pliku konfiguracyjnego maszyny wirtualnej

Sprawdź, czy plik konfiguracyjny jest ważny Microsoft wirtualny konfiguracji maszyny

Co zmienia postać rzeczy.

I. Spróbuj uruchomić jako administrator

Aha czy dodawałeś wcześniej jakiś oms do Microsoft Virtual Machine?

oms xD co to ;P ? tzn czy jak wbijałem w Wirtual Machine czy folder wybierałem z mt2 ten komputerek ? :P jeśli o to chodzi to tak...

@edit

Aha i ten error wyskakuje tylkko w przypadku add cośtam machine w tej 3 opcji ... pisze żebym się skontaktował z supportem i( cośtam z moim systemem operacyjnym ale to przy instalacji )

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Opublikowano

Ja pier... Zrób nową maszynę wirtualną i wybierz mt2.vhd jako dysk twardy. Przy okazji zaaktalizuja Avasta bo 4.8 jest stary i przepuszcza.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Ja pier... Zrób nową maszynę wirtualną i wybierz mt2.vhd jako dysk twardy. Przy okazji zaaktalizuja Avasta bo 4.8 jest stary i przepuszcza.

jako dysk twardy -.- ? o co chodzi ... Mów prościej ^.^

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Opublikowano

A ja może polecę ci program VirtulaBox (jakoś tak) działa z kazdym systemem i wg. ma więcej opcji. A Up chodziło o dysk wirtualnej maszyny. Np masz serwer MT2 i masz 2 pliki, taki komputerek i ten dysk, o niego właśnie chodzi. Pozdrawiam

aha czyli zamiast komputerka wybrać ten dysk ta ? nie widzę dysku jest tylko komputerek tzn w virual machine a tak to jest ...

@edit

a w tym virtualbox jest virtual machina ?

@edit

dobra pokazało się jak ustawiłem wszystkie pliki ... ale nawet nie moge kliknąć na next bo wyskakuje ten eror co jest wyżej up

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...